De Levenspuzzel en Atelier Silver & Stones openen deuren

Makkinga/Frederiksoord - Coach en edelsmid Margriet Moerenhout opent zaterdag 19 en zondag 20 september de deuren van haar nieuwe praktijk De Levenspuzzel en Atelier Silver & Stones in de voormalige tuinbouwschool in Frederiksoord.

Van 13.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom aan de Majoor van Swietenlaan 15. Bezoekers maken kennis met Margriet en haar praktijk en atelier, waarin zij diverse mogelijkheden voor levens- en relatiecoaching en cursussen edelsmeden aanbiedt.

Als coach werkt Margriet met mensen die zichzelf beter willen leren kennen. Wie ben ik, wat wil ik de wereld meegeven en hoe overwin ik mijn obstakels? Met die vragen begeleidt zij haar cliënten op weg naar een Lichter Leven. Je valkuilen in het leven leren kennen en ermee omgaan. Zodat je evenwichtiger in het leven staat, wat er ook op je af komt. Dit kan met individuele coaching, maar ook een cursus en een jaartraining staan op het programma. Vanaf november geeft Margriet iedere eerste zaterdag van de maand een thema-lezing over hoe je van jouw dagelijks leven een Lichter Leven maakt.

In het atelier maakt Margriet sieraden in zilver en goud. Vaak verwerkt zij daarin edelstenen die merendeels met de hand geslepen zijn. Op de open dagen is de collectie te zien en te koop. Voor wie zelf aan de slag wil en het ambacht wil leren, zijn er de cursussen edelsmeden. Al jaren worden deze lessen door een groeiende groep mensen gevolgd. Eerst in Makkinga en nu in het nieuwe, nog ruimere atelier in Frederiksoord.

Er is op de open dagen voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden.

www.delevenspuzzel.nl of www.silver-stones.nl