Vogelzang maakt er in coronacrisis het beste van

Donkerbroek - Een jaar om snel te vergeten. De coronacrisis heeft de evenementenbranche flink in zijn greep, zo ook Vogelzang tent- en horecaverhuur in Donkerbroek. Ondanks alles probeert het bedrijf er het beste te maken, hoe lastig dat soms ook is met de steeds wisselende voorwaarden van het organiseren van een evenement.

Na elke persconferentie wordt Vogelzang geconfronteerd met annuleringen en vragen. Mensen worden onzeker over de regels wat wel en niet mag, maar de meeste gemeentes werken goed mee met het verlenen van een vergunning voor het organiseren van bijvoorbeeld een trouwfeest of uitvaart op een ruimere locatie.

Zolang alle gasten die aanwezig zijn maar geregistreerd worden en op anderhalve meter kunnen zitten, kan er een veel. Vogelzang denkt met de klant mee op welke manier ze iets kunnen organiseren op anderhalve meter zonder dat er op de sfeer moet worden ingeleverd.

Dat gaat volgens het bedrijf tot nu toe aardig goed. De trouwerijen van afgelopen periode waren een succes, ondanks de richtlijnen waar Vogelzang aan vastzit. Mensen accepteren het “nieuwe” normaal en genieten dan ook van de spaarzame feestjes die er zijn op dit moment.

De coronacrisis brengt ook een heel ander soort werk met zich mee. Dat is dat nu veel scholen en sportverenigingen extra kantine ruimte nodig zijn, waardoor er voor langere periodes tenten worden gevraagd en geplaatst. De drukte van de afgelopen jaren laat nog even op zich wachten, maar Vogelzang hoopt op het beste. Tot die tijd blijft Vogelzang tent- en horecaverhuur positief.