(Natuur)fotografe Yvon van der Laan begint eigen bedrijf

Ravenswoud - Sinds augustus is Yvon van der Laan eigenaar van Yvon van der Laan Fotografie, gevestigd aan de Bokslootsweg 7 in Ravenswoud.

Van der Laan is een (natuur)fotografe die zich inmiddels een groot aantal jaren bezighoudt met fotografie. Ze is allround geschoold, maar heeft een voorkeur ontwikkeld voor natuurfotografie. Naast de verkoop van eigen werk of het fotograferen in opdracht deelt Van der Laan haar (natuur)fotografie kennis met anderen. Particulieren en bedrijven kunnen bij haar terecht voor onder meer fotografiecursussen (waaronder basiscursussen fotografie), cursussen fotobewerking, workshops en fotografielezingen.

Persoonlijke aandacht

In de cursussen en workshops staat persoonlijke aandacht voorop. Hiernaast vindt Van der Laan het erg belangrijk dat er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen. Dit zijn redenen voor haar de groepsgrootte altijd klein te houden. Verder biedt zij als extra service aan deelnemers van cursussen de mogelijkheid gedurende een bepaalde periode na de gevolgde cursus nog vragen te stellen en een aantal foto’s aan te bieden voor feedback.

Natuurfotografieboek

Van der Laan heeft veel kennis van natuurgebieden in Noord-Nederland en heeft als auteur en fotograaf meegewerkt aan het natuurfotografieboek “De mooiste fotolocaties van Noord-Nederland”. Over haar foto’s en favoriete gebieden geeft ze lezingen aan groepen. Desgewenst levert ze maatwerk.

Haar eigen werk betreft met name natuurfoto’s, veelal gemaakt in de noordelijke provincies. Voor werk in opdracht kan iedereen bij haar terecht voor foto’s die een relatie hebben met de natuur. Dit kunnen natuurfoto’s pur sang zijn, maar ook foto’s van mens en/of dier in de natuur.

www.yvonvanderlaanfotografie.com