Hema opent tijdelijke outletwinkel in Oosterwolde

Oosterwolde - Oosterwolde heeft er een nieuwe winkel bij. Hema Oosterwolde opent deze week aan de Stationsstraat, waar voorheen Henk ten Hoor zat, een Hema outlet winkel.

In deze winkel zijn veel spullen te vinden van de Nederlandse winkelketen met flinke kortingen. Dames-, kinder- en babykleding is er volop te vinden en ook ligt de nieuwe winkel vol met badkleding, huishoudelijke artikelen, zoals kaarsen, keukenspullen en dekbedovertrekken, en schoolspullen.

Het assortiment wordt wekelijks vernieuwd uit voorgaande collecties van Hema filialen uit de gehele regio. Alles gaat met grote kortingen de deur uit. De Hema Outlet is tijdelijk en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Volgens filiaalmanager Maarten Vink is deze outlet een winkel voor echte koopjesjagers: ‘Het is fantastisch dat we weliswaar tijdelijk een mooie toevoeging hebben aan de winkelstraat in Oosterwolde, echt een winkel met voor ieder wat wils.’ Hoe lang de outlet blijft? 'In ieder geval zolang we de winkel kunnen vullen, maar dat kan gezien de positieve reacties van de klanten weleens heel snel gaan', aldus Vink.