Zomerterras met zomerkermis in Bakkeveen

Bakkeveen - Stichting Dodo Festival organiseert dit jaar een zomerterras inclusief een zomerkermis.

Vanwege de corona-crisis moet de organisatie dit jaar creatief zijn. Daarom wordt er dit jaar gedurende 3 weekenden, een groot terras gerealiseerd met livemuziek, drankjes en eten. Op gepaste afstand kan er dus genoten worden van de gezelligheid. Even verderop is er een kermis met leuke attracties.

Enkele dagen is er ook een kermis. Naar verwachting komen er meerdere attracties. ,,Mooi dat het is gelukt om met de exploitanten passende afspraken te maken, zodat we ook een kermis hebben in Bakkeveen”, zegt Jelte Bruinsma van het Dodo festival. Vanzelfsprekend gelden ook hier de richtlijnen van de RIVM als leidraad. Veiligheid staat voorop, en dus moeten we goed in de gaten houden of het niet te druk wordt. Op het kermisterrein komen onder andere een autoscooter, zweefmolen, schiettent en vele andere attracties.

Reserveren

Op het sportpark in Bakkeveen wordt op de volgende data een groot zomerterras gebouwd. Op 23, 24, en 25 juli / 30, 31 juli en 1 aug / 6, 7 en 8 augustus. Op een ruim terrein, staat een groot aantal tafels en stoelen klaar, zodat iedereen kan zitten, en genoeg afstand van elkaar kan houden. De artiesten en bands zijn enthousiast om weer op te treden, en te laten horen wat ze allemaal in petto hebben.

Het zomerterras is er zodat inwoners van Bakkeveen en omstreken, campingbezoekers, kortom iedereen die graag een terrasje wil pakken, kan genieten van sfeer en gezelligheid.

Reserveren is verplicht, dit kan op www.dodofestival.nl