Wesselink Dental breidt uit met mondhygiëniste

Oosterwolde - Wesselink Dental – Totale Mondzorg, gevestigd aan ’t Oost 8 in Oosterwolde, heeft haar dienstenpakket verder uitgebreid. Vanaf heden wordt het team versterkt met een mondhygiëniste.

“Alle disciplines op het gebied van mondzorg hebben we nu in huis, waardoor we onze cliënten optimaal van dienst kunnen zijn”, zegt praktijkeigenaar Ronald Wesselink.

Onder zijn leiding heeft Wesselink Dental de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Gestart als specialist in kunst- en klikgebitten en uitgegroeid tot een praktijk waar alle mondzorg onder één dak is georganiseerd. Zo heeft de praktijk een eigen (digitale) technische afdeling in huis, een tandarts, een implantoloog en nu dus ook een mondhygiëniste. “Eigenlijk de enige discipline die bij ons nog ontbrak, maar wel één die erg waardevol is voor ons praktijk. We zijn dan ook erg blij met de komst van Giuditta Bercovici.”

Deze mondhygiëniste is van Italiaanse afkomst en al zo’n tien jaar in Nederland werkzaam. “Voor mijn studie heb ik ooit stage gelopen in Amsterdam en ik ben toen op slag verliefd op Nederland geworden.” Ze vond na het afronden van haar opleiding tot mondhygiëniste een baan in Amsterdam. Eerst bij een algemene praktijk en sinds 2014 bij een praktijk voor parodontologie.

Tegenwoordig woont ze in Friesland en is ze werkzaam bij een praktijk voor mondhygiëne in Heerenveen. “Naast deze baan zocht ik nog naar een extra uitdaging en die heb ik gevonden bij Wesselink Dental. Deze praktijk heeft alle disciplines in huis en dat spreekt mij erg aan. Door samen te werken met andere professionals kunnen we binnen één praktijk alles bieden waar mondzorg om draait: gezondheid, functionaliteit en esthetiek.”

Iedereen kan zonder doorverwijzing bij de nieuwe mondhygiëniste terecht. Daarvoor hoef je niet al aan de praktijk verbonden te zijn. Tot 18 jaar is een bezoek aan de mondhygiëniste gratis en daarna is het vaak bij de tandartsverzekering inbegrepen. Giuditta kan helpen bij problemen als bloedend tandvlees, een slechte adem of bij het geregeld hebben van gaatjes, maar ook op preventief gebied om dergelijke problemen te voorkomen. “Ik kan ontzettend veel doen voor de gezondheid van het gebit en dat is nou ook precies het mooie aan mijn vak. Je maakt er mensen gelukkig mee.”

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, tel: 0516-785082.