Albert Heijn deelt 20.000 eurouit met Plak en Pak-actie

Oosterwolde - Albert Heijn Oosterwolde start eind augustus met de nieuwe Plak en Pak-actie. Door de supermarkt is hiervoor een bedrag van 20.000 euro beschikbaar gesteld. Alle sportclubs, verenigingen en scholen uit Ooststellingwerf maken kans op een deel van dit bedrag.

“Als Albert Heijn Oosterwolde hebben wij een paar jaar lang het sponsorproject VZ gehouden. We hebben besloten om het dit jaar iets anders te gaan doen en ons volledig op de clubs te richten”, vertelt supermarkteigenaar Henkjan van Zanten.

Vanwege het coronavirus zijn diverse verenigingen in financieel zwaar weer terechtgekomen. Om sportclubs, scholen en verenigingen uit Ooststellingwerf te ondersteunen, verdeelt de Albert Heijn daarom onder alle deelnemers aan de nieuwe Plak en Pak-actie minimaal 20.000 euro.

De actie zelf gaat op maandag 31 augustus van start. Van Zanten: “Vervolgens is het aan jullie achterban om zoveel mogelijk punten te gaan plakken om hiermee een zo hoog mogelijk bedrag voor jullie club te pakken. De actie duurt 12 weken. Hoe meer punten je samen verzamelt, hoe hoger jullie winst. Blijven plakken dus.’

Naast het sparen van de Plak-punten, biedt de Albert Heijn tijdens de actieperiode nog andere mogelijkheden aan om extra geld te sparen voor een club. Houd hiervoor deze krant in de gaten evenals de social media van Albert Heijn Oosterwolde. Meer informatie over de actie en alle voorwaarden zijn te vinden op de website www.blijvenplakkendus.nl. Hierop komen ook alle deelnemers te staan.

“Wil je kans maken op een deel van dit bedrag, geef je dan als sportclub, school of vereniging direct op door een e-mail te sturen naar ah-oosterwolde@blijvenplakkendus.nl”, roept Van Zanten op. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 15 augustus.