Bedrijfs- en opslagunits in Appelscha worden uitgebreid

Appelscha - Na de oplevering van het terrein met 28 multifunctionele- en opslagunits bij Welles Hout in Appelscha in december 2019 bleek er nog steeds behoefte te bestaan aan een plek voor een eigen bedrijf of een opslagruimte voor ondernemers of particulieren.

Daar is nu een oplossing voor gevonden door het laatste stuk grond met industriële bestemming aan de Industrieweg, gelegen achter de brandweerkazerne, te ontwikkelen.

Initiatiefnemer Gerben Welles: ‘Tijdens de bouw van het laatste pand met units bleef de vraag naar ruimte nog steeds doorgaan. Hier gaan we nu op inspelen door een terrein van 7500 m2 te ontwikkelen voor bedrijvigheid bestaande uit verkoop van kavels grond aan een ondernemer die daar zijn eigen bedrijfspand op kan gaan bouwen en de ontwikkeling van meerdere bedrijfs- en opslagunits in verschillende verzamelgebouwen. De opslagunits zijn circa 24 m2 en de bedrijfsunits zijn er met een oppervlakte van 50 m2 en 75 m2. In de aanvangsfase zijn er units aan elkaar te koppelen voor extra m2. Ook bestaat de mogelijkheid om er een verdiepingsvloer in te laten maken.’

Inmiddels is de eerste kavel grond al verkocht en wordt er momenteel een bedrijfspand gebouwd.

bedrijfsunitsappelscha@gmail.com