Kloek zorgt voor dagbesteding in Haulerwijk

Haulerwijk - Dagbesteding Kloek in Haulerwijk richt zich op duurzame en krachtige inzetbaarheid van mensen.

Kloek biedt verschillende werkzaamheden, activiteiten en trajecten aan. De dagbesteding is bedoeld voor mensen die niet meer deel kunnen nemen aan het reguliere arbeidsproces, bijvoorbeeld jong dementerenden, mensen die vanuit de participatiewet ervaring op willen doen en weer aan het werk willen en/of moeten wennen aan een werkritme. Ook mensen die werkfit willen worden, afstand tot de arbeidsmarkt en geen indicatie hebben en mensen met een dagbestedingsindicatie kunnen terecht bij Kloek. Daarnaast kan er een eventuele mantelzorger worden ontlast.

Passend aanbod

Het doel van Kloek is om de deelnemer optimaal te ontwikkelen door een passend aanbod te creëren. De dagbesteding heeft tweedehands kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Kleding, schoenen en accessoires kunnen bij Kloek worden ingebracht. Ook maakt Kloek tweedehands kasten weer hip. Bestaande meubels worden op verzoek opgeknapt.

Flexplekken

Kloek biedt in haar pand aan de Turfsteker 3 tevens flexplekken aan. Deze flexplekken kunnen als werkplek worden gebruikt. Ook is er de ruimte voor het geven van een cursus voor en door lokale ondernemers. Daarnaast kan er (gratis) gebruik worden gemaakt van de vergaderruimte.

Alle activiteiten worden uitgevoerd door deelnemers en medewerkers van Kloek. Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 tot 16.00 uur is Kloek geopend.

www.kloek-haulerwijk.nl