Golfclub de Hildenberg geeft 400e lid warm welkom

Appelscha - Dat golfclub de Hildenberg in Appelscha de afgelopen jaren flink aan de weg timmert, heeft zijn vruchten afgeworpen.

Na de realisatie van de uitbreiding van de golfbaan medio 2019, ging het crescendo met de ledenaanwas. Veel nieuwe golfers werden door andere leden enthousiast gemaakt. Maar ook spelers die een tijdje de clubs in de schuur hadden laten staan, pakten het golfen weer op. Naast de vernieuwing van de baan, speelt de Nationale Golfschool Holland onder leiding van Sjoerd Pol, daarin een grote rol. Vanuit de basislessen worden beginnende spelers dusdanig gemotiveerd, dat zij zich aanmelden als lid om veel te kunnen oefenen en spelen.

Afgelopen week werd de mijlpaal van 400 leden behaald. Tom van der Werff uit Oosterwolde was de gelukkige. Hij werd door het bestuur van de club en het baanmanagement op het terras van Grand Café de Hildenberg (dat op 1 juni haar deuren weer opent) verrast met een golfshirt met logo van Golfcentrum Sporthaantje uit Drachten.

Golfpark de Hildenberg is een 9 holes golfbaan, gelegen op Buitenplaats de Hildenberg in Appelscha. Leden komen zowel vanuit de regio Ooststellingwerf als ook uit de Drentse en Groningse kant.