Jeugd TCO mag tennisbaan weer op

Oosterwolde - Jeugdleden van Tennisclub Oosterwolde (TCO) hervatten hun lessen op het tennispark in Oosterwolde. De maatregelen vanwege het coronavirus werden daarbij in acht genomen.

Tennisleraar Joachim Minnaert van Tennis Academie Advantage verzorgde net als vorig seizoen de lessen. Na een gedwongen pauze pakte hij de door het kabinet geboden mogelijkheid om weer te starten op. In overleg met de KNLTB, gemeente en het bestuur van TCO werd een protocol opgesteld en ingevoerd die de lessen zo veilig mogelijk moeten maken. Vier lesgroepen hervatten donderdag de trainingen. Ook niet-leden zijn welkom een balletje mee te slaan.

Senioren

Senioren moeten nog even geduld hebben. Zij konden alleen op afstand buiten het park de verrichtingen van de jeugd bekijken. TCO hoopt dat de senioren na 20 mei weer de baan op kunnen.

Renovatie

TCO heeft afgelopen maanden niet stil gezeten. Zo zijn de drie gravelbanen volledig vernieuwd en heeft de kantine een renovatie ondergaan.

Toernooi uitgesteld

Vanwege de corona-maatregelen kan de tweede editie van het open Koelvisie toernooi van TCO, dat in juni zou plaatsvinden, niet doorgaan. Het toernooi wordt uitgesteld tot volgend jaar.