Nij Smellinghe verlengt maatregelen

Ziekenhuis Nij Smellinghe doet er alles aan om het risico op verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen. Dit geldt voor in het ziekenhuis en daarbuiten. Het ziekenhuis doet hiervoor een dringend beroep op onze medewerkers, patiënten, bezoekers, verwijzers, zorgpartners en leveranciers om onze maatregelen op te volgen en te respecteren.

Verlenging tot en met 28 april

De huidige maatregelen van ziekenhuis Nij Smellinghe zijn verlengd tot en met 28 april 2020. Dit besluit is genomen nadat de overheid bekendmaakte landelijke maatregelen tot en met 28 april te verlengen.

De meest actuele maatregelen staan hier.

Bezoek aan het ziekenhuis (patiënt en bezoeker)

Heeft u verkoudheidsklachten (zoals hoesten, loopneus, (veel) niezen, keelpijn, kortademigheid), koorts of een koortsig gevoel? Kom dan niet naar het ziekenhuis voor een afspraak en/of bezoek. Neem contact op met desbetreffende afdeling/polikliniek. 

Vragen over het coronavirus?

Op de website van de GGD Fryslân en de website van het RIVM staat meer informatie over het coronavirus, waaronder veelgestelde vragen en de geldende richtlijnen. Heeft u zelf ernstige klachten? Blijf thuis en neem telefonisch contact op met uw huisarts.

Dit bericht is afkomstig van www.nijsmellinghe.nl.