HollandVlaggen steekt ‘heldenvlag’ uit

Oosterwolde - Applaus, witte shirts met hartjes voor de ramen: er zijn veel initiatieven om de mensen in vitale beroepen tijdens de coronacrisis een hart onder de riem te steken. Volgens de medewerkers van HollandVlaggen in Oosterwolde is dat nog lang niet genoeg.

Ze maakten een vlag om hun trots en dankbaarheid te tonen en te laten zien dat ze vierkant achter de mensen in de zorg, het onderwijs en de supermarkt staan.

Die helden-vlag wappert fier bij het bedrijf in Oosterwolde en dat wekte al snel de interesse van bedrijven en particulieren. Daarom is de vlag in productie genomen en toegevoegd aan het assortiment. Voor elke verkochte helden-vlag doneert HollandVlaggen de opbrengst aan de lokale voedselbank in Oosterwolde en alle andere plaatselijke voedselbanken.

'Dat doet wat met je'

HollandVlaggen ontwierp een rood-oranje vlag met daarop een groot hart en de tekst ‘Helden van NL, we zijn trots op jullie’. ‘Het komt recht uit het hart van de medewerkers’, vertelt eigenaar Jan Elmers. ‘Het raakt mij heel erg, niet alleen zakelijk maar vooral emotioneel. Er zijn verdorie zo veel mensen op de been om Nederland draaiend te houden. Dat doet wat met je, ik kan het niet uitleggen. Maar ik kan het wel laten zien. Dat doe ik het liefst met een vlag. Beroepsdeformatie natuurlijk…’

https://www.hollandvlaggen.nl/producten/vlaggen/helden-van-nl/