Hoveniersbedrijf Post investeert in nieuwe locatie

Oosterwolde - Hoveniersbedrijf Post is al vijftien jaar het adres voor aanleg en onderhoud van tuinen. In die periode is een grote klantenkring in Ooststellingwerf en omgeving iopgebouwd.

Door te investeren in een eigen, nieuwe locatie aan de Ploeggang 1a in Oosterwolde kan eigenaar Jan Jouke Post zijn klanten in de toekomst nog beter bedienen. Het hoveniersbedrijf was voorheen gevestigd aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha. “Een wat onzichtbare huurlocatie”, geeft de hovenier aan. Aan de Ploeggang 1a, tegenover de toegangsweg naar de winkelboulevard, heeft hij een half jaar geleden een eigen pand kunnen aankopen. De loods is helemaal opgeknapt, evenals het buitenterrein. “Ik ben er erg blij mee. Een mooie zichtlocatie die ons ook de mogelijkheid geeft om veel efficiënter te werken. Bovendien is de nieuwe locatie veel toegankelijker. Staat het hek open, dan is iedereen welkom om even binnen te lopen.”

Klanten kunnen bij Hoveniersbedrijf Post terecht voor alle mogelijke tuinwerkzaamheden. Van advies en ontwerp tot aanleg en onderhoud. “Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de klus is”, geeft Jan Jouke Post aan. “Voor ons is iedere klant gelijk. Of het nu de complete aanleg van een tuin betreft of enkel het plaatsen van een schutting of het snoeien van een fruitboom, dat maakt ons niet uit. We komen met evenveel plezier langs.”

Dagelijks gaat Hoveniersbedrijf Post met drie teams op pad: een onderhoudsteam, een team voor de aanleg van tuinen en een allround-team. “Stuk voor stuk vakmensen en daarbij zijn ze ook nog eens heel sociaal. Ze denken altijd mee met de klant, waardoor we als bedrijf een optimale service kunnen bieden.”

Voorafgaand aan de werkzaamheden gaat Post altijd eerst bij de klanten langs. “Geheel vrijblijvend. Ik kan dan even de tuin bekijken en de klant kan alle wensen kenbaar maken. Op deze manier kun je een gerichte offerte maken. Ik maak vervolgens altijd nog een tweede afspraak om de offerte door te spreken, zodat de klant later nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract op maat af te sluiten.”

Deze werkwijze heeft het bedrijf gebracht tot wat het nu is. Een onderneming die zowel bedrijven als particulieren van a tot z kan helpen als het gaat om de tuin.

www.hoveniersbedrijfpost.nl