Slagerij Nicolai deelt prijzen uit

Oosterwolde - Slagerij Nicolai in Oosterwolde hield in de maand februari de boerenweken. Klanten konden bij iedere 5 euro een stempel krijgen en bij 10 stempels was de kaart vol en kon deze worden ingeleverd.

Klanten maakten kans op prijzen. Voor de kinderen was er een kleurplaat, waarmee ze een traptractor konden winnen. Vanuit een groothandel werd de actie met tractors aangeboden. Normaal kan Nicolai niet vaak meedoen met dit soort acties, omdat ze alles in de slagerij zelf maakt. Omdat Livar, leverancier van het scharrelvlees, ook meedeed kon Nicolai vier tractors bemachtigen. Ook besloot Livar om kleurplaten voor de kinderen te maken.

Om van de actie een succes te maken besloot Nicolai er zelf een aantal prijzen bij te doen. De prijzenpot bestond uit vier tractors, drie braadpannen, twee vleespakketten en een Barrel BBQ.

De actie werd een succes. Uit 28 verschillende plaatsen kwamen klanten hun inkopen doen. Niet alleen uit Ooststellingwerf, maar ook uit de stad Groningen, Ommen en Akkrum trekt Nicolai klanten aan door het LIVAR scharrelvlees. Dit scharrelvlees is in de regio exclusief bij slagerij Nicolai verkrijgbaar.

Inmiddels is de actie afgelopen en zijn de winnaars gebeld. Zoon Bjorn en vriend Mika hebben de mooiste kleurplaten uitgezocht en twee kinderen blij gemaakt met een tractor. Ook heeft Bjorn uit alle stempelkaarten de overige prijswinnaars gekozen.