Reünie Live In Appelscha ‘zeer geslaagd’

Appelscha - ‘U vraagt, wij spelen’, dat was het motto van de reünie die Live In Appelscha hield. Ruim vijftien jaar geleden sloot Live In Appelscha haar deuren. Het leek oud-bezoekers daarom een goed idee om een reünie te organiseren.

Die reünie trok zo rond de vierhonderd bezoekers. ‘Dat was wel wat we verwacht hadden. Het kwam mooi op tijd op gang. En het was echt een weerzien van oude bekenden. Zowel ex-werknemers als bezoekers van toen waren uitgenodigd’, zegt Marcel Udinga die het organiseerde. De bezoekers kwamen uit het hele land; van Roden tot Lelystad en van Almere tot Oosterwolde.

De deuren van ’t Scha in Appelscha, waar het feestje plaatsvond, gingen om 22.00 uur open en sloten om 03.00 uur. Uit Live In Appelscha ontstond de band Live In Appelscha On Tour. Die band groeide later uit tot Great Pianos en treedt nog steeds op. Ook zaterdag was de band van de partij.

‘Het is niet de bedoeling om dit jaarlijks te organiseren, maar wellicht dat we nog een keer een reünie organiseren. Zaterdag was zeer geslaagd, de opkomst was hoog en de locatie was mooi.’