Wie heeft een bijzondere hobby?

Regio – Hobby’s bestaan er in alle soorten en maten. De één spot graag vogels, de ander probeert zoveel mogelijk voetbalstadions te bezoeken in Europa. Of struint alle verzamelbeurzen af, op zoek naar die ene miniatuurbrandweerwagen en weer een ander bezit duizenden petten en draagt elke dag een andere.

Met welke hobby of verzameling houdt de Ooststellingwerver zich in de vrije uurtjes het liefst bezig? En hoe ver gaat de Ooststellingwerver daarvoor? Daar willen wij graag achter komen, om een beetje
mee te beleven hoe mooi zo’n hobby is, om te horen hoe zo’n fascinatie kan ontstaan. De Nieuwe Ooststellingwerver is op zoek naar deze personen.

Wat voor hobby het betreft, maakt niet uit. Of de persoon vlinders verzamelt of tattoo's, een aquarium heeft met alleen maar zeesterren of zijn of haar honderdste dancefeest bezoekt. Wij proberen bij iedereen langs te gaan, ook al is de hobby zo enorm dat er in de woonkamer eigenlijk geen plek meer is voor een stoel. Journalist Henk Vondeling bezoekt zoveel mogelijk hobbyisten.

Ken of ben jij iemand met een hobby? Laat het ons weten. Mail ons de naam en contactgegevens van deze persoon of personen en wij nemen contact op.

Opgeven kan via: nieuweooststellingwerver@ndcmediagroep.nl