Wat zijn de populairste Valentijn cadeaus in 2020?

Aangeboden door: Watches4Watch

Kijk jij ook zo uit naar Valentijnsdag? Valentijnsdag is al lang niet meer wat het vroeger was. Wist je dat Paus Gelasius 1 14 februari in het jaar 496 al uitriep tot de dag van de Heilige Valentijn?

Sinds midden jaren 90 werd Valentijnsdag ook in Nederland een commercieel succes. Veel winkels profiteren gigantisch door de enorme toename aan verkoop van cadeaus voor zijn of haar (anonieme) geliefde. Wat zijn nu de populairste Valentijn cadeaus van 2020?

Bosje bloemen

Iedere man zou eigenlijk iedere maand wel met een bosje bloemen thuis moeten komen. Maar toch zien we dat veel bloemenzaken enorm profiteren van deze commerciële dag. De bosjes bloemen vliegen letterlijk de toonbank over. Het volgende cadeau heeft een apart kopje gekregen.

Rozen

Je zou kunnen zeggen dat de rozen onder het kopje bosje bloemen vallen. Maar de roos wordt zo gigantisch goed verkocht tijdens Valentijnsdag dat ze niet aan te slepen zijn. De prijzen voor de rijzen stijgen tot ongekende hoogtes. Daarom raden we aan om een mooi bosje rozen een paar dagen voor Valentijnsdag te kopen. Hier bespaar je jezelf een hoop centen mee en je geliefde is er altijd blij mee!

Horloges

Dat horloges geweldige accessoires zijn die niet mogen ontbreken ben je vast met ons eens. Doordat dit vaak ook een mooi en luxe item is, is er ook veel vraag naar rond Valentijnsdag. De populaire heren horloges zijn toch wel die van Armani en Diesel. Dit komt doordat het de wat luxere merken zijn maar vaak toch wel betaalbaar. Dat maakt het voor de dames vaak ook wat leuker om te geven. Vaak krijg je bij deze topmerken ook een erg mooi horloge doosje mee. Dit maakt jouw Valentijns cadeau echt af!

Als de heren een dames horloge kopen letten ze vaak niet eens zo erg op de prijs. De vrouwen laten vaak wel doorschemeren wat ze mooi vinden. Dat maakt het voor de geliefde ook weer makkelijk uitzoeken!

Weekendje weg

Geef genieten cadeau! Dat is een steeds meer gehoorde slogan. De meeste vrouwen genieten ervan als ze een weekendje weg of een gezellige overnachting cadeau krijgen. Het grote verschil met de mannen is dat ze vaak materialistischer zijn en liever een cadeau voor zichzelf willen. Bijvoorbeeld één van die mooie heren horloges die daarnet besproken zijn.

Op naar een romantische dag

Mocht je nog geen cadeau in gedachten hebben dan kan je hopelijk vooruit met bovenstaande lijstje. Vind jij dat Valentijnsdag te commerciële dag is geworden? Laat je dan niet beletten en geef op een ander moment een mooi cadeau. Het hoeft niet groot te zijn. Als het maar vanuit je hart komt!