Concordia neemt Bouwcenter Vandenberg over

Oosterwolde - Met ingang van 1 februari neemt Bouwcenter Concordia hout- en bouwmaterialenhandel Bouwcenter Vandenberg in Oosterwolde over.

De huidige eigenaren Jos en Anneke van den Berg, die al jaren aan de Venekoterweg 19 in Oosterwolde zitten, hadden geen opvolging en zijn op zoek gegaan naar een goede overnamekandidaat. Bouwcenter Concordia heeft in de buurt van Oosterwolde al 3 vestigingen, namelijk in Heerenveen, Grijpskerk en Roden. Volgens directeur Johan Veenstra: “Oosterwolde past precies in ons verzorgingsgebied en daarom zijn wij blij dat wij tot een overeenkomst zijn gekomen met familie van den Berg.“

Eisen en verwachtingen

Johan Veenstra gaat verder: “De komende maanden zullen worden gebruikt om de locatie grondig aan te pakken, zodat ook daar een Bouwcenter Concordia vestiging wordt gerealiseerd die voldoet aan de eisen van deze tijd en de verwachtingen van onze klanten. Zo komt er een bouwshop en een afhaalmagazijn met een breed assortiment aan hout- en bouwmaterialen, net als op onze andere vestigingen.“ “Wij gaan deze vestiging logistiek ondersteunen vanuit de hoofdvestiging in Meppel en dagelijks bevoorraden met de meest uiteenlopende producten om zo onze klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.”

Dertiende vestiging

Bouwcenter Concordia Oosterwolde wordt de 13e vestiging van Bouwcenter Concordia. Daarnaast heeft Bouwcenter Concordia nog twee Keuken & Bad showrooms, onder de naam Concordia Keuken & Bad, in Meppel en Heerenveen en zes Primo Keukens showrooms in de regio, die zich voornamelijk richten op de project- en startersmarkt.