Lichtfontein geeft tarotcursus

Appelscha - Bij het Centrum voor Levenskunst Lichtfontein in Appelscha begint op vrijdagmiddag 24 januari de cursus Tarot en Orakelkaartleggen.

Tarotkaarten zijn al eeuwenoud en werden in heel Europa gebruikt. In de cursus leren cursisten tarot en orakelkaartleggingen geven. De kaarten tonen verborgen kennis en de symboliek van het dagelijks leven en vormen een sleutel naar het onderbewustzijn waarin alle kennis ligt opgeslagen. Ze geven inzichten en beantwoorden vragen op een manier die we via het denken niet kunnen bereiken. De kaarten zijn te gebruiken tijdens consulten om mensen te helpen, maar ook om zelf helderheid te krijgen. De cursus bestaat uit tien lessen die tweewekelijks worden gegeven. Er wordt veel geoefend en naast kennis over de diepere betekenis van de kaarten worden diverse legmethoden getoond. De duur van de cursus zorgt ervoor dat nadien zelfstandig met de kaarten gewerkt kan worden.

Intuïtieve vaardigheden

Intuïtieve Ontwikkeling begint op 28 januari en is op tien maandagavonden, eens in de veertien dagen. Deze cursus helpt om de eigen intuïtieve vaardigheden te ontdekken, te ontwikkelen en te versterken. Een goed werkende intuïtie geeft sturing aan het leven en helpt bij het maken van keuzes en om beter in balans te komen. Iets dat heel bruikbaar is binnen relaties en in het dagelijks leven. In het algemeen vergeten we om naar onze eerste ingevingen of naar de taal van ons lichaam te luisteren, waardoor we belangrijke signalen niet opmerken. We luisteren te veel naar anderen, waardoor we ons eigen pad niet goed volgen en we de verbinding met ons zelf kwijt raken. De cursus helpt om die verbinding weer tot stand brengen en tot een hoger niveau te ontwikkelen.

www.lichtfontein.nl