Nynke Zwik uit Haulerwijk wint E-scooter bij McDonalds Drachten

Haulerwijk - Nynke Zwik uit Haulerwijk heeft dinsdag een E-scooter gewonnen bij de McDonalds in Drachten. Wat ze daarvoor moest doen? Gewoon haar afval weggooien.

,,Met de You Bin It, You Win It campagne willen we gasten bewust maken van de positieve gevolgen van het netjes weggooien van afval’’, zegt Susanne Afman, communicatieconsultant van McDonald’s Nederland. ,,We wensen haar heel veel plezier met de prijs en dagen alle gasten uit om samen met ons meer te doen voor minder afval.’’

Al jaren doet McDonald’s er alles aan om zwerfafval te verminderen en op te ruimen. Helaas belandt een klein deel van de verpakkingen nog steeds op straat. Daar wil McDonald’s vanaf. Daarom lanceerde McDonald’s de campagne You Bin It, You Win It, de eerste zwerfafval-loterij in Nederland waarbij een presentator samen met een afvalexpert gasten beloont met mooie prijzen voor het correct weggooien van hun afval. McDonald’s wil op deze manier gasten bewust maken van de positieve gevolgen van afval goed weggooien.