Oosterwolde klaar voor tentfeest

Na een jaar afwezigheid keert het tentfeest terug in Oosterwolde. De afgelopen dagen is alles opgebouwd. Vrijdag-en zaterdagavond barst het feest los.

In 2017 was er aan de Nanningaweg een tentfeest in het kader van 500 jaar Ooststellingwerf. Vorig jaar werd er geen vervolg aan gegeven. Nu pakken Dijksterhuis Evenementen in Oosterwolde en taxi- en feestvervoer bedrijf Boer’nBob het op.

Het feest is op de parkeerplaats bij de DIO sportvelden aan de Veenhofweg. De feesttent biedt beide avonden plaats aan maximaal duizend bezoekers.

Vrijdag 20 september zorgen Stuk en coverband Orange River voor de optredens. Stuk is bekend van het YouTube kanaal STUK.tv. Het kanaal is in een korte tijd uitgegroeid tot een van de Nederlands bekendste YouTube kanalen. Orange River brengt een breed scala aan muziek.

Op de tweede feestdag treden Kraakthelder en DJ Allard op. Het vijfkoppige Kraakthelder speelt muziek van Bruce Springsteen tot Pitbull en van Snollebollekes tot Guus Meeuwis. DJ Allard draait plaatjes.

Kaarten bestellen kan via www.dhevenementen.nl