Roech Wonen wordt 'Take away store'

Roech Wonen in Haulerwijk verrast met een nieuwe formule. De woonwinkel krijgt de naam ‘Roech Take Away Store’.

Dit betekent dat een groot deel van de collectie meubelen en accessoires gelijk na aanschaf door de klant kan worden meegenomen. Uiteraard bezorgt de winkel ook.

Met deze Roech Take Away Store komt Roech tegemoet aan een lang gekoesterde wens van een groot deel van de klanten. Eigenaar Gosse Bosma hierover: ‘Uit de praktijk blijkt dat klanten, nadat zij een besluit hebben genomen, zo snel mogelijk over hun nieuwe meubelen willen beschikken. Met deze Take Away Store voldoen we nu aan het verlangen van de klant’, vertelt Bosma. Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan bepaalde aanwezige modellen in een andere kleur, stof of maat te bestellen.

Daarnaast start Roech Wonen met de garantie dat de betreffende artikelen worden aangeboden tegen de laagste prijs. Als de klant op het moment van aankoop toch schriftelijk kan aantonen dat bij een andere meubelzaak exact hetzelfde artikel tegen een lagere prijs wordt aangeboden, dan geldt bij Roech dezelfde prijs.

Om ruimte te maken voor de nieuwe formule wordt een deel van de bestaande collectie meubelen en accessoires met aantrekkelijke kortingen aangeboden.