Oldtimers sieren camping Fraai

Haulerwijk - Op camping Fraai in Haulerwijk werd afgelopen weekend het Oldtimer Kampeerweekend gehouden. De minicamping stond goed gevuld met de oude kampeervoertuigen.

Op vrijdag konden de campinggasten genieten van het warme weer en van ter plekke vers gemaakte pizza’s. Tijdens het pizza eten konden de mensen mooie opgepoetste oldtimers bewonderen, die speciaal voor de gelegenheid naar Fraai waren gereden.

Op zaterdag was er een tour door de omgeving uitgezet. Via de uitkijktoren van Bakkeveen, de hunebedden in Steenbergen, werd er nog naar nieuw oud spul gesnuffeld bij de schuurverkoop in Langelo. De prijswinnende folly werd bekeken tussen Langelo en Norg en vervolgens reed de stoet via Veenhuizen, het Fochteloerveen en Fochteloo weer terug naar Haulerwijk. ‘s Avonds werd er gezamenlijk gebarbecued. Op zondag genoten de kampeergasten van een brunch. ‘We zijn heel tevreden en de gasten ook’, zeggen de eigenaren van de camping. Zo tevreden dat er in 2020 weer een Oldtimer Kampeerweekend wordt georganiseerd tijdens het tweede weekend van september.