Joppop Festival beleeft 16e editie

Oosterwolde - Joey and the Cliffhangers is een van de bands die optreden op de 16e editie van het festival Joppop.

Dit festival vindt plaats op zaterdag 14 september. De poorten van het terrein aan de Moskampweg 3 in Oosterwolde gaan open om 20.00 uur. Dit jaar is er een gevarieerd programma. Om alle artiesten van een podium te voorzien, heeft de organisatie dit jaar twee podia.

Joey and the Cliffhangers bestaat uit Joey van de Weetering, Rémon Gorter en Ferry Gorter. Via de muziekschool zijn Mathijs en Rémon aan elkaar voorgesteld en met hun liefde voor de zelfde muziek werd er al gauw gedacht om een band te starten.

Them Dirty Dimes speelt swing, jazz, gypsy en blues. 10 TO GO neemt het publiek mee op een muzikale tour van Ska, Punk en Reggae. TOF! is een geliefde band in het uitgaanscircuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen, feesten en dancings door het hele land. Het repertoire varieert van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits.

Ook dj Alard, Vinc en Johnny Dechanté zijn van de partij.

De Joppopcommissie bestaat uit jongeren, jongerenwerkers van Scala, Dijksterhuis Evenementen, de Kortsluiting en zo’n 30 vrijwilligers. De Young Leaders zijn dit jaar voor het eerst betrokken bij het evenement. Joppop is dit jaar zeer verheugd dat er niet alleen lokale artiesten optreden, maar ook dat jonge lokale ondernemers en de stichting de Kortsluiting zich betrokken voelen bij dit evenement.

Als mensen hun kaarten online kopen, dan krijgen ze op het festivalterrein twee gratis consumptiemuntjes. Kaartjes hoeven niet geprint te worden. Ze kunnen van de mobiel af gescand worden.

www.joppop.nl