Win kaartjes voor muziekfestival in Veenhuizen

Veenhuizen - -De Nieuwe Ooststellingwerver stelt twintig kaarten beschikbaar voor het concert van pianist Caspar Vos en schrijfster van Mirjam van Hengel op zaterdag 31 augustus in het Verenigingsgebouw in Veenhuizen.

Het duo treedt om 17.00 uur op tijdens het Festival Veenhuizen. Caspar Vos richt zich op een componist die buiten de canon valt: de uit Barcelona afkomstige Frederic Mompou, die nagenoeg uitsluitend voor piano componeerde. Schrijfster Mirjam van Hengel vertelt het verhaal van deze verlegen Catalaan en leidt bezoekers rond in zijn universum.

Belangstellenden die kans willen maken op 2 kaarten voor dit concert kunnen kijken op www.nieuweooststellingwerver.nl en daar klikken op ‘Lezersvoordeel’. Meedoen kan tot en met 20 augustus, waarna prijswinnaars persoonlijk bericht krijgen.

Festival Veenhuizen is een festival met klassieke muziek van musici en ensembles. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus is de tweede editie van het festival. Het festival heeft een Boheems tintje met veel muziek van Dvořák en Janáček.

www.festivalveenhuizen.nl