Volksloop staat voor derde editie

Oosterwolde - De derde Volksloop Ooststellingwerf start vrijdag 30 augustus om 19.00 uur met een run voor kinderen tot en met 6 jaar.

Daarna volgen om de vijf minuten wedstrijden voor 7- en 8-jarigen, 9- en 10-jarigen en voor 11- tot en met 14-jarigen. Om 19.20 uur begint de G-loop. Al deze runs zijn op de Boerestreek in Appelscha.

Route is omgedraaid

Om 19.45 uur starten de wandelaars aan de 4 mijl. De 4 mijl voor hardlopers begint om 20.15 uur. Voor het eerst loopt de langste afstand van de Volksloop van de Stationsstraat in Oosterwolde naar de Boerestreek in Appelscha. Op de eerste twee edities was de start in Appelscha en de finish in Oosterwolde. Om 21.00 uur begint op de Boerestreek de afterparty met de prijsuitreiking.

Pendelbus

Tussen 19.15 uur en 20.15 uur vertrekken bussen vanaf de Boerestreek om deelnemers aan de 4 mijl naar Oosterwolde te brengen. De bussen staan klaar op het kruispunt bij de Appelschase Hof en Kramer fietsservice. Bij de start in Oosterwolde kunnen tassen met kleding worden afgegeven. Deze wordt teruggebracht naar Appelscha.

Aanmelden kan via www.volksloopooststellingwerf.nl