Activiteiten zorgen voor topdrukte op en rond Boerestreek

Appelscha - Stichting de Kortsluiting hield zondag een nieuwe editie van de Sunday Sessions in openluchttheater de Koele in Appelscha. Ongeveer 250 bezoekers kwamen op het gratis optreden af.

Als eerste trad de tweekoppige band Feathers & More uit België op. Ingrid Veerman en Oswald Martens zongen en ze begeleidden zichzelf met gitaar- en banjomuziek. Daarna was het de beurt aan zanger Timo de Jong en zijn band. Hij bracht onder meer folk-, country-, en popnummers.

De ook uit Nederland afkomstige band Reverse Cowgirls was de laatste band die optrad. De band bestaat uit Joost Dijkema, Michiel Hoving en Bram Menninga. De band bracht cowrock trashgrass ten gehore. Dat is een mix van bluegrass, folk en Americana.

Druk rond en op de Boerestreek

Op en rond de Boerestreek was het heel druk. Er was praktisch geen parkeergelegenheid meer over. Parkeren langs de kant van de weg was de enige optie. Op de Boerestreek was een markt met een middag speciaal voor kinderen. Zij konden zich uitleven op springkussens en met verschillende attracties.