Radio538 dj’s draaien op dorpsfeest in Langedijke

Langedijke - Radio538 dj’s Rick Romijn en Niek van der Bruggen draaien vrijdagavond 12 juli op het dorpsfeest in Langedijke. De drive-in show is uitgerust met nieuwe licht- en geluideffecten. Zaterdagavond 13 juli treedt The Recipe XXL op in de feesttent. Zondag 14 juli zorgt Fragment voor de muziek.

Het dorpsfeest begint donderdag 11 juli om 20.00 uur met een Ik Hou van Holland pubquiz, speciaal gericht op Langedijke.

Zaterdag 13 juli is om 10.00 uur de ‘alles wat rolt’ optocht. Aan deze optocht mag iedereen met een versierde fiets, skelter, step, auto, bus, motor, trekker, huifkar, kruiwagen of zelfgebouwd voertuig meedoen. De mooiste of origineelste creaties ontvangt een prijs. Om 13.00 uur begint de kindermiddag. De feesttent wordt omgebouwd tot een lasergame arena met allerlei obstakels, laserlicht en rookmachines Basisschoolkinderen tot middelbare schooljeugd kunnen deelnemen aan het lasergamen. Naast het lasergamen draait de zweef- en draaimolen, kunnen kinderen zich laten schminken en is er een springkussen. Om 16.00 uur start bij de tent een wandel- en fietstocht door het dorp. Op vier locaties taat een hapje en een drankje klaar.

Zondag 14 juli zijn om 14.00 uur de Highland Games. Teams gaan met elkaar de strijd aan. Het beste wint een fles whiskey. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zich naar het thema kleden. Het dorpsfeest wordt om 17.30 uur afgesloten met bourgondisch eten.

De voorverkoop start via www.dorpsfeestlangedijke.nl