Chayenne de Vries pakt 3 nationale titels op 1 dag

Waskemeer - Chayenne de Vries uit Waskemeer en Nathan van Dijk uit Zevenhuizen zijn op 1 dag drie keer Nederlands kampioen streetdance geworden. Ze dansen bij dansschool SDM in Marum.

Het duo deed zondag mee aan de Nederlandse kampioenschappen van Soneo in Steenwijk en de KNGU in Ahoy Rotterdam. Bij Soneo werden De Vries en Van Dijk Nederlands kampioen streetdance.

Direct na de prijsuitreiking ging het tweetal door naar Ahoy, waar ze als duo en met hun team Lil Smash Nederlands kampioen werden. Er deden op beide kampioenschappen verschillende duo’s en teams mee van SDM en er gingen diverse prijzen mee naar huis.

Chayenne en Nathan wonnen afgelopen seizoen zowel als duo als met het team vele wedstrijden. Ze deden met het team mee aan een voorronde van World Of Dance in Antwerpen. Hier doen teams uit de hele wereld mee. SDM eindigde als elfde van de 26 teams.

Voor de wedstrijd moest een auditiefilm worden ingestuurd. De film van SDM werd geschoten op de vliegbasis in Leeuwarden. De dansers hulden zich voor de video in pilotenkleding.