Dit zijn de clubkampioenen van TCO

Oosterwolde - Bij Tennisclub Oosterwolde (TCO) werden de jaarlijkse clubkampioenschappen in het enkel- en dubbelspel gespeeld.

Bij de herendubbels werd in twee poules van vijf koppels gespeeld. De nummers 1 en 2 plaatsten zich voor de kruisfinales. In de finale namen Wim Dolman en Jacco Dolman het op tegen Martijn van Delden en Dene Schijf. Wim Dolman kon de wedstrijd niet uitspelen, waardoor de winst naar Van Delden en Schijf ging.

Bij de dames deden zeven koppels mee verdeeld over twee poules. Ook hier werden kruisfinales gespeeld tussen de nummers 1 en 2 van beide poules. De finale ging tussen Elriecke Buurlage en Jolanda Buurlage tegen Linda de Jong en Siska van Buiten. De Buurlages wonnen de partij in een driesetter.

Enkelspel

In het enkelspel werd bij de heren in drie poules gespeeld. De nummers 1 en 2 gingen door naar de A-of B poule. In de A-poule streden Harold Meijer, John Meijer en Jeroen Duin om de titel. Harold Meijer bleek de sterkste. In de B-poule namen Sjoerd van Buiten, Jaring de Jong en Daan Pattikawa het tegen elkaar op. Na de drie partijen bleek Daan Pattikawa de beste.

Bij de dames werd in een poule van vier gespeeld, waarbij de nummers 1 (Linda de Jong-Hoeksma) en 2 (Elriecke Buurlage) in de finale nog een keer tegen elkaar speelden. Linda de Jong-Hoeksma won in twee sets.

Open KNLTB-toernooi

Vanaf donderdag tot en met zondag wordt het KNLTB-Koelvisie toernooi gespeeld bij TCO met circa 60 tennissers van verschillende verenigingen.