Deze wegen zijn de komende tijd gestremd

Oosterwolde - In de maanden juni en juli worden diverse wegen in de gemeente opgeknapt. Ze krijgen een nieuwe slijtagelaag of de omgeving wordt heringericht.

De Schansdijk in Waskemeer wordt opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden zijn bijna afgerond. Na 19 juni is de weg weer geopend voor al het verkeer. Op 2 juli wordt in het dorp de Wijkweg afgesloten. Die krijgt een nieuwe slijtagelaag. 

Donkerbroek

De Fruitier de Talmaweg is gestremd op 17  en 24 juni, net als De Pegge (beide in Donkerbroek). Er wordt een nieuwe slijtagelaag aangebracht. Om dezelfde redenen zijn op 1 juli de volgende wegen afgesloten in het dorp: ’t West (tussen N380 en Tjabbekamp), Luitzen Oetsesweg, Moskou, Vaartweg, Stobbepoel en Bovenveld. Op 2 juli wordt er gewerkt aan de Koelandsweg.

Oosterwolde

Op 17 en 24 juni is ook de Prandingaweg in Oosterwolde afgesloten voor verkeer wegens het aanbrengen van een slijtagelaag. Aansluitend worden 18 juni en daarna op 28 juni de Kuipenstreek, Prandingaweg en Prandinga afgesloten om dezelfde reden. De Rijweg (vanaf N919 tot West Fochteloo) is gestremd op 17, 18 en 25 juni. Jardinga, Buttinga en Hoogeduurswoude worden op 2 juli aangepakt.

Appelscha

De Oude Willem Appelscha (N381 tot de gemeentegrens) is afgesloten in verband het aanbrengen voor een soortgelijke laag op 18 en 25 juni. De Drentseweg krijgt op 18, 19 en 26 juni een slijtagelaag. Op 3 juli Terwisscha Appelscha (kruising).

Makkinga, Nijeberkoop en Oldeberkoop

De Bercoperweg in Makkinga, de Grindweg in Nijeberkoop en de Oosterwoldeseweg in Oldeberkoop zijn alle drie afgeloten op 20, 21, 27 en 28 juni. Ook hier krijgt de weg een slijtagelaag. Laagduurswoude in Makkinga is op 2 juli gestremd.

Haule

De Fenneweg in Haule is op 2 juli aan de beurt.

Elsloo

Op 3 juli is Elsloo aan de beurt. Dan krijgen De Monden, de Donkereweg, de Koedijk en de Haerweg een slijtagelaag.

Tijdens de uitvoeringsperiode  wordt er, indien nodig, informatie verstrekt door aanwezige verkeersregelaars.