Jelsma Automaterialen heet voortaan ACR Holland

Haulerwijk – Jelsma Automaterialen heet voortaan ACR Holland. Het bedrijf werd in 2014 overgenomen door Rick Holland (30).

De onderneming die voorheen gevestigd was aan de Slotemaker de Bruineweg in Haulerwijk is na de overname verplaatst naar Norgerweg 2 in Haulerwijk, tegenover de Coop. Dit jaar is de naam van het bedrijf veranderd in ACR Holland, puur omdat de zaak niet alleen meer automaterialen aanbiedt. ‘Onze diensten en producten zijn aanzienlijk uitgebreid’, zegt Holland.

Het moge duidelijk zijn dat zijn achternaam in de bedrijfsnaam verwerkt is. ACR staat voor Automaterialen, accu’s en revisie. ‘Voor werkelijk ieder onderdeel van een auto kan de klant bij ons terecht. Ook voor artikelen die verwant zijn zoals bijvoorbeeld technische producten voor caravans, vrachtauto's en agrarische artikelen.

ACR Holland levert accu's voor alle toepassingen. ‘Voor campers, vrachtauto's, trekkers, boten, noem maar op.’, zegt de eigenaar. ‘Een accu vrijblijvend laten checken kan altijd net als het  milieuvriendelijk inleveren en laten monteren.’

‘Wat betreft de revisie-afdeling, iedereen kan bij ons terecht voor het reviseren, vlakken en afpersen van cilinderkoppen, remschijven, vliegwielen, spruitstukken, testen en reviseren van verstuivers of andere draaiwerkzaamheden tot een algehele revisie aan toe.’