Winkel Elsloo viert 25 jarig jubileum

Elsloo - Een dag met allerlei acties, gazonmaaier demonstraties en andere activiteiten. Zo ziet de open dag van Winkel Elsloo eruit op vrijdag 24 mei. De winkel is die dag geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Kinderen kunnen zich de hele dag uitleven op een stormbaan. Tevens is er in de tent buiten een fotopresentatie aanwezig. Daar gaat de winkel even terug in de tijd. Bij besteding vanaf  vijfentwintig euro maakt iedere klant kans op een waardebon van 250 euro. Na sluitingstijd is er vanaf 20.30 uur een officieel proostmoment. Iedereen die wil is welkom om te genieten van tekst en uitleg bij oud beeldmateriaal. Daarna is het tijd voor een feestje met muziek.

De winkel is gestart in 1977 in de oude smederij aan de Hoofdweg in Elsloo. Roelof Brouwer was werkzaam bij de toenmalige Coöperatie de Samenwerking en kreeg de kans om een winkel op te zetten. De winkel, onderdeel van de coöperatie werd steeds verder uitgebreid. In 1990 is de winkel verhuisd naar Noord 11 waar een bestaande machineloods van de coöperatie werd verbouwd tot winkel.

In 1994 is deze coöperatie opgeheven. De winkel werd overgenomen door Roelof en Marja Brouwer. Dit pand werd de eerste jaren gehuurd van de familie Betten. Door het groeien van beide bedrijven was de beste oplossing om een nieuw winkelpand te bouwen. Eind 2006 werd er gestart met de bouw van een nieuwe winkel. Binnen een half jaar was het pand klaar en in maart 2007 vond de officiële opening plaats op Noord 11A waar de winkel nu nog steeds gevestigd is.

Winkel Elsloo is een winkel voor zowel particulieren als bedrijven. Het is een veelzijdige winkel. Iedereen kan er terecht voor onder andere agrarische artikelen, gereedschap, werkkleding, diervoeders en alles op tuingebied. Ook installatiewerkzaamheden in onder meer LED verlichting in stallen en terreinverlichting kan worden verzorgd.

Winkel Elsloo heeft een ruim assortiment in tuin en parkmachines. Is onder andere dealer van Ariens Jonsered, Sabo en Stihl. In de ontwikkeling van tuin- en parkmachines is de laatste jaren veel veranderd. Innovatie in accumachines wordt toegepast. Robotmaaiers zijn bijvoorbeeld erg populair. De STIHL iMow robotmaaiers zorgen voor een perfect gemaaid gazon met de mogelijkheid tot vijf jaar garantie. In de werkplaats kunnen alle machines snel en vakkundig worden gerepareerd of onderhouden. Winkel Elsloo werkt met een klein team waarbij het contact met klanten en service hoog in het vaandel staat.