Esmee van der Gun neemt B&B over

Oldeberkoop - Bed & Breakfast De Lindevallei in Oldeberkoop heeft een nieuwe eigenaresse. Met ingang van 1 april is de B&B door Alie van Dalen overgedragen aan Esmee van der Gun (20) uit Oldeberkoop.

Esmee heeft de opleiding tot facilitair leidinggevend afgerond en het beheren van een gastenverblijf sluit goed aan bij deze opleiding. Het is tevens een mooie start als zelfstandige ondernemer.

In 2016 is de B&B gebouwd door de eigenaars van Coulant Touring. De B&B bevindt zich aan de achterzijde van het bedrijfsgebouw op De Weeme 12A in Oldeberkoop. Primair was het verblijf bedoeld voor overnachtingen van chauffeurs, maar later hebben ook veel toeristen en gasten in Oldeberkoop genoten van het landelijk en sfeervol ingerichte gastenverblijf, de rust, de privacy en het uitzicht over de Lindevallei.

De B&B is voorzien van een compleet ingericht keukenblok, badkamer (douche, wastafel en toilet), 3-zitsbank, eettafel, tv, twee eenpersoons boxsprings, een eigen terras en parkeermogelijkheid.

De website www.delindevallei.nl is vernieuwd. De gasten van De Lindevallei worden verwelkomd met een mand met streekprodukten (self-service), kunnen een elektrische fiets of scooter huren en er liggen fiets -en wandelroutes klaar voor een tochtje door de Friese Wouden.