Voetbalfeest in Donkerbroek

Donkerbroek - Donkerbroek viert vandaag feest. De plaatselijke trots is vier speeldagen voor het einde van de competitie kampioen geworden in de vijfde klasse C.

Donkerbroek won maandagmiddag in eigen huis met 3-0 van Stanfries en is niet meer te achterhalen door nummer twee Zandhuizen. De rood-zwarten staken dit seizoen met kop en schouders boven de rest uit. De ploeg van trainer Reinder Jeensma won negentien van de twintig wedstrijden en speelde eenmaal gelijk. Donkerbroek scoorde in 20 duels 67 keer en kreeg 17 tegentreffers. Zaterdag waren de roodhemden met 0-3 te sterk voor nummer vier Zevenhuizen.

Tegen Stanfries stond de eindstand bij rust al op het scorebord door treffers van Jelte Lindeboom, Berthold Klooster en Jurrien Boerema.

DIO klopt Renado

DIO Oosterwolde was met 3-1 te sterk voor Renado. De Oosterwoldenaren namen de leiding door een eigen doelpunt. Binnen het kwartier stond het 1-1 door een doelpunt van Tjitte Werkman. In de tweede helft bezorgde Remco van de Avoird DIO met twee treffers de zege.

De Griffioen verliest twee keer ruim

De Griffioen ging met 4-1 onderuit bij FC Klazienaveen. Youri Winters zorgde halverwege de eerste doorgang voor 1-1, maar daarna moesten de bezoekers het hoofd buigen. Zaterdag ging De Griffioen al met 5-1 onderuit bij VEV'67.

Meer uitslagen en standen staan op www.nieuweooststellingwerver.nl/uitslagen