Open huis bij nieuwbouwproject Sinnesicht

Haulerwijk - Op zaterdag 30 maart is er een Open Huis van het nieuwbouwproject Sinnesicht in Haulerwijk. Hier worden vijftien appartementen en zes bungalows gebouwd.

Deze woningen zijn duurzaam (gasloos), energiezuinig en erg comfortabel. ‘Inmiddels zijn er al diverse woningen verkocht en informeren wij graag geïnteresseerden en toekomstige bewoners over het bouwproject. We gaan onder andere in op de mogelijkheden, de stand van zaken rondom het bouwproject en de voortgang’, zegt Rob van der Hoek van Bouwbedrijf Buiteveld.

‘De open dag vindt plaats op de bouwlocatie en heeft als doel om informatie te verstrekken over de start van de bouw, het bouwproces en aankoopmogelijkheden. De betrokken makelaars (Makelaardij De Smelthe en Pandomo Makelaars) zijn ook aanwezig om alle vragen te beantwoorden betreffende de mogelijkheden. Bovendien kunnen aanwezigen een interieurfilm bekijken waarmee men kan zien hoe ruim en mooi een appartement er aan de binnenzijde uit ziet en hoe de diverse ruimtes zijn’, geeft Van der Hoek aan.

Iedereen is 30 maart tussen 11.00 uur en 15.00 uur welkom op de bouwlocatie aan de Splitting en Veenmosstraat in Haulerwijk.

www.buiteveld.nl