Fashiondagen bij Casy en Lincherie

Lincherie en Casy Fashion, beide aan de Stationsstraat in Oosterwolde hebben de handen ineen geslagen. Samen gaan ze Fashiondagen organiseren.

Lincherie houdt de fashiondagen op donderdag 28 en vrijdag 29 en op zaterdag 30 maart, Casy op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart.

3D-technologie

Lincherie Oosterwolde zet voor iedereen haar deuren wagenwijd open om de nieuwe badmode en lingerie collectie te bewonderen. De lingerie stylistes en de 3D-scan spiegel helpen daar bij. De 3D-scanspiegel ziet er hetzelfde uit als de andere spiegels, maar er is een bodyscanner in de spiegel geïntegreerd.

Eenmaal ronddraaien voor de spiegel en in minder dan één minuut maakt de spiegel 140 metingen van het bovenlichaam, waarna een accurate bepaling van de bh-maat wordt gegeven. Bovendien geeft de spiegel aan hoe de maten van de collecties vallen en welke modellen en maten op voorraad zijn in de boetiek. Deze 3D-scan spiegel is uniek voor Noord- en Oost Nederland en is alleen aanwezig bij Lincherie Oosterwolde. Donderdag is Suzanne Hagen, lingerie styliste van onder andere de merken PrimaDonna en Marie Jo aanwezig om advies te geven over lingeriesetjes en de 3D-spiegel.

Modeflitsen

Casy opent op die dagen het nieuwe modeseizoen. Casy Fashion heeft fashion voor iedereen. Ze verkopen onder andere merken Geisha, Studio Anneloes, Object, Expresso en Street One.

Op vrijdag zijn er de gehele dag modeflitsen; de hele dag showen modellen in de winkel de nieuwe modetinten. Iedereen kan zich laten fotograferen in een nieuw outfit.

Haar en nagel

Niet alleen aan het outfit wordt gedacht. Ook nagelstyliste Natalya is in de winkel aanwezig om de nagels te lakken en Kapsalon Ideaal is beide dagen aanwezig voor de haren.

Bij iedere aankoop ontvangt de klant een leuke attentie. Tevens maken de klanten op beide dagen kans op een kledingset ter waarde van tweehonderd euro.